Wednesday, January 12, 2011

hello-hello..



hye semua.. nampaknya sudah hampir 3 minggu aku biarkan blog ini bersendirian tanpa ada entry baru.. nampak macam ada sedikit sawang dan sarang labah-labah di tepi-tepi  kaki blog aku ni..hehehe.. lama benar rasanya aku tak buat apa-apa.. ini kerana aku baru sahaja kembali ke arena berinternet..haha.. aku cuti sem lebih kurang 2 minggu.. di rumah ada "berokband".. tapi aku rasa malas jek nak update blog ni sebab nya, line di rumah yang tak begitu "power"..hehe.. tapi sekarang ni aku da balik ke kolej dan line internet pun agak ok.. so boleh lah aku update blog aku nih.. masa aku start cuti aritu.. aku rasa memang seronok.. almaklum lah, dah hampir 2 or 3 bulan aku tak balik rumah dan duduk rumah lebih dari 2 hari.. rindu nak jumpa mak, abang, n kakak ipar yang baru..hehehe.. dan semestinya rindu nak jumpa seseorang yang aku sangat sayang..hehe.. tak lupa jugak dengan pets yang ade kat rumah tu.. kucing,ikan n ... hahaha.. tapi, yang membuat kan aku rase tak berape nak best ialah cuti aku tu terase sangat singkat.. hmm.. macam ni lah manusia.. bila tak dapat cuti, nak cuti.. bila dah dapat cuti, nak cuti lagi..hehehe..


ade perkare yang tak berape nak best jugak berlaku pada aku mase cuti aritu.. perkare yang aku maksudkan ialah.. untuk minggu yang pertama cuti aku tu, aku telah jatuh sakit.. memang lepak beb.. aku demam hampir seminggu lamanye.. inilah yang terjadi jikalau kita ni jarang-jarang sakit.. sekali sakit, amek kau jajan.. seminggu wo!!.. huhu.. memang rase tak best giler arh bila demam ni kan.. tapi untung lah seminggu jek.. dibuatnye demam sampai aku abis cuti? tak ke naye tu..hehe.. oh yek.. hampir lupe pulak aku.. masa aku on the way nak balik ke kolej ni.. aku telah "bersemuka" dengan satu kemalangan yang agak "ganaz" pada aku..hehe.. kejadian tu berlaku kalau tak salah aku dekat area-area yong peng or pagoh.. tapi accident tu jadi memang dalam johor lagi lah..highway arah selatan.. ada satu lori tu terbalik dan termasuk ke dalam parit tepi highway tu.. ish3.. sangat terkejut dan aku pun mula lah bawak moto tu slow sikit..hehe.. takut sekejap.. tapi lepas tu, aku laju la balik sebab nak cepat sampai..hehe.. ape-ape pun, syukur alhamdulillah aku dah pun baik dan dapat balik kolej dengan selamat..

2 comments:

jue teratai biru said...

gambar cuty??waktu saket???

nasz said...

hehe.. tu ne ble show.. censored la..haha

Post a Comment