Tuesday, October 11, 2011

Funny HairStyle..

peh...!! lm gle sey aku tak update blog nih.. berkarat da blog aku nih..hehehe.. okla, sebab da lame tak update.. so, kali ni aku nak update ngan gamba2 yang kelakar pasal pelbagai ragam dan gaya rambut orang dalam dunia ni..hehe.. ok geng..enjoy!!





banyak lagi -->








ish3.. tak senonoh betol..haha..


boleh try pada sape yang suke tdo dalam class..hehe


haha.. sgt patriotic..


hahaha.. memang pelik2 jek yang ade dalam dunia nih.. korang penah jumpe tak orang yg wat style rambut macamni?? hehehe.. 

2 comments:

Cik Lincah said...

ko xnak try buat ke? haha

..Nasz.. said...

hahaha.. aku lom smpi seru lg nk wat style cmni..

Post a Comment