Wednesday, March 23, 2011

siape dia Miera Leyana ni??

mungkin agak lambat bagi aku untuk post entry tentang die ni.. tapi, ah! lantak lah.. aku yang nak tulis kan.. so, suke ati aku la kan.. ahahahaha :D.. first of all, korang kenal ke sape minah ni?? aku memang tak penah kenal langsung die ni.. name die pun aku tak penah dengar.. aku tau pasal die ni pun lepas kelua cite n gamba pasal die pakai baju sexy mexy yang boleh nampak sikit la buah di dade nye itu (oops!)hehe.. ni haa gamba nye:

 
nampak tak kawan-kawan?? :D

rupe-rupenye, die ni pelakon.. ish3.. blakon drama online yang di on air kan kat gua.com.my.. patut la aku tak penah tau pun pasal minah ni.. pape pun, drama yang die blakon tu Luna Fantasiku.. bese lah, cite pasal remaje, komedi sket n opkos cintan.. minah ni pun mude lagi.. lahir taon '93.. bape ek umo die?? haa 18 la kan umo die..hehe.. pape pun, die da pun mintak maap kat public pasal baju die tu.. 

okla tu kan.. semua orang pun ade buat silap.. mungkin ni silap besar die mase baru jadi artis kot?? hahaha.. 

P/S: Lain kali, nak bgaye sakan pun.. tengok2 lah awak tu kat mane.. kalau kat Hollywood no problemo.. btol tak kawan-kawan?? hehe.. artis oh artis..

Good Day!!

7 comments:

fyqa_affyqa said...

dia ni ade kat cerita cheritera..
sbg pompuan, aku pn tak berkenan sgt baju dia nih, kalo alasan dia dia xsmpt try pn, bila tgok dah tau bhgn tu akan tdedah..

p/s: nak pakai, tanggung je sndri..

..Nasz.. said...

haha.. bese la..artes!! haha.. kn da popular...

Cik Bidadari said...

adoi.... lagi best kalau tak pakai semua... dah alang2 tu... eeeeeeeeeeeeeeeeee... sabar ajalah. cantik dan menarik... kalaulah... huurmm... takpalah... semoga yang baik2 sahaja untuk pompuan cantik itu

..Nasz.. said...

hehe..kalaulah ape cik bidadari??

julaihasajee said...

i like gosip XOXO_GURL =p

..Nasz.. said...

haha..yela tu.. gossip gurl!!

Anonymous said...

kolot

Post a Comment